Manuvision behandlingsforløb

Sara Saxild

I behandlingen arbejder jeg med at bringe opmærksomheden ned i kroppen og dermed skabe mulighed for, at du kan lytte til din egen krop og forstå dig selv og dine mønstre. Her er det muligt at begynde at lave en forandring i dit liv.

ManuvisionKropsterapeut, chok/traume terapeut, samt træner af hold i Manuvision Huset.

Jeg er uddannet kropsterapeut og træner hos Manuvision i 2018 og har efterfølgende specialiseret mig i chok- og traumeterapi på efteruddannelsen for kropsterapeuter hos Manuvision.

I behandlingen arbejder jeg med at bringe opmærksomheden ned i kroppen og dermed skabe mulighed for dig, at lytte til din egen krop og forstå dig selv og dine mønstre. Her er der mulighed for at lave en forandring.

Det kan være øvelser, du får med hjem, til at arbejde med korrigering af kropsholdning, meditationsteknikker og afspændingsteknikker til nervesystemet.

Jeg bruger bindevævsteknikker og kraniosakral-teknikker, som har en blidere tilgang til kroppen.

I Manuvision Huset har jeg et af aftentræningsholdene, og jeg har et træningshold på CSM Øst (Center For Seksuelt misbrugte).

Tidligere er jeg uddannet fra det jyske musikkonservatorium rytmisk linje, med el-bas som instrument, og spiller stadig musik ind i mellem.

Manuvision Huset KØBENHAVN

Bernhard Bangs Alle 25, 2. sal Frederiksberg