Manuvision behandlingsforløb

Mathias Kromann

Som din behandler hjælper jeg dig med at genskabe et tillidsfuldt, følsomt og nærværende forhold til dig selv. Når nervesystemet er i balance giver det plads til, at kroppen kan restituere, rydde op og lade dine egne naturlige helingsprocesser tage fat.

Det tog mig næsten ti år at finde modet til at begynde på uddannelsen som kropsterapeut hos Manuvision i København. I flere år havde jeg modtaget behandlinger af terapeuter fra andre skoler for smerter i ryggen og et forløb med stress og udbrændthed, men da jeg første gang lå på briksen hos en Manuvision-terapeut, vidste jeg, at det var noget, jeg på et tidspunkt måtte efterfølge. Kombinationen af kropslighed og samtale, og en grundlæggende oplevelse af at blive set, gjorde en kæmpe forskel for, at jeg kunne holde fast i de forandringer, vi opnåede i behandlingerne.

Det er en fantastisk rejse at træde ind i rollen som behandler. Hver behandling tager udgangspunkt i klientens aktuelle situation, og jeg ved derfor aldrig helt, hvad der kommer til at ske. Jeg må i lige så høj grad som klienten give slip på forventninger til, hvor vi skal hen, lytte til det, der er til stede, stole på de værktøjer jeg har med mig og at vores kroppe, hvis vi tør tillade det, i sidste ende ved, hvad der skal til.

Med baggrund i musik, scenekunst produktioner og arkitektur har jeg, siden jeg startede uddannelsen ved Manuvision i 2019, brugt min kreativitet og sans for detaljer, kvalitet og strukturer i kropsterapiens tegn.

hos: Alle Led og Kanter

Nørre Farimagsgade 11, 3. sal, København K