Manuvision behandlingsforløb

”Efter en traumatisk begivenhed erfares verden via et forandret nervesystem, som har ændret opfattelsen af risiko og sikkerhed”.
Bessel van der Kolk, 2014

Hvorfor et forløb?

At åbne sig og tillade en forandring i en krop og et sind, der er i pine, kræver tillid.

Både tillid til at du ikke går i stykker eller får det endnu værre, fordi du sammen med din terapeut finder et fundament i dig selv, hvor du kan føle dig tryg og have tillid til at din terapeut kan se dig som du er, og forstår hvad du gennemlever. Heling sker gennem relation og relation tager tid. 

Forandring sker ved at nervesystemet og kroppen over tid får nye erfaringer af, at du kan give slip, trække vejret og opnå responstid, så nervesystemets automatreaktioner ikke løber afsted med dig. Så du kan begynde at tage dig af de indre tilstande. 

Det er vores erfaring, at det at forpligte sig selv på et forløb over længere tid, giver ro og overskud til at acceptere og forstå, hvordan du har det, hvorfor, og forstå hvordan det udspiller sig i dit liv og dine relationer. Netop accept og viden er en forudsætning for at skabe varige forandringer. Når vi taler om viden, er det ikke bare en mental forståelse af hvad der sker i dig, men en kropslig forankret indsigt og en kobling mellem krop, følelser og tanker. 

Et behandlingsforløb giver dig desuden mulighed for gradvis at integrere de erfaringer, øvelser og teknikker til regulering af dit nervesystem, du trænes i. Du får tid til at opdage og forstå sammenhænge mellem krop, tanker og følelser, og udfordre dig selv i et trygt rum med andre, der forstår, hvordan det er er at leve et udfordrende liv.

Man kan sige, at vores forløb går ud på at hacke og omprogrammere kroppen og nervesystemets automatreaktioner, så klienten bliver bedre i stand til at håndtere sit liv og ikke konstant bombarderes af signaler fra nervesystemet, der gør det svært at leve.

Læs om de forskellige forløb ptsd, angst, stress og depression og kontakt os for at finde det, der passer til dig.