Manuvision behandlingsforløb

“For alle former for traumer gælder det, at forbindelsen til kroppen er under pres. Vi mister simpelthen evnen til at mærke det, vi har brug for, fordi vi har så travlt med at overleve. Verden er blevet til en kampplads, hvor vi enten kæmper eller bliver bekæmpet“.
Mette Steen, Grundlægger af ManuVision
Fra bogen Når kroppen er i krig

Angst

Angst har mange former og udtryk og opleves og påvirker et liv lige så forskelligt, som vi mennesker er på alle andre områder. Vi tilbyder tre forskellige forløb, der henvender sig til forskellige målgrupper og typer af angst. Fælles for dem er, at vi har en neurologisk tilgang og arbejder sammen med dig om at ændre mekanismer i dit nervesystem, så du kan begynde at leve et liv, der er mindre styret af angst og mere styret af det, du gerne vil.

At leve et liv med angst kan føles som at leve med håndbremsen trukket. At ville noget, men konstant blive holdt tilbage af en usynlig, men mærkbar kraft. Eller at leve og vide af, at håndbremsen kan blive trukket når som helst. Mange mennesker med angst begynder over tid at indrette sig på at undgå situationer, der kan udløse angsten. 

At leve med angst er pinefuldt og for mange også skamfuldt og forvirrende. Ikke at kunne gennemføre en uddannelse, som du ved, du har evnerne til. Ikke at kunne være en del af fællesskaber, du længes efter. Ikke at kunne være i sammenhænge, der interesserer og glæder dig. 

Angst har en mangfoldighed af udtryk og objekter. Fra fobier til generaliseret angst og social angst. 

Behandlingen tager udgangspunkt i dig og det, du oplever. 

“Når vi ikke kan flyde igennem og afslutte de instinktuelle reaktioner, vil disse uafsluttede handlinger ofte undergrave vores liv. Uløste traumer kan gøre os overdrevent forsigtige og ufri eller trække os rundt i mere snævre cirkler, hvor vi igen gør os til ofre eller udsætter os selv for fare uden omtanke”.

Vi vil evaluere sammen med dig undervejs i forløbet, så vi kan kortlægge de forandringer, der sker, og se den udvikling, behandlingerne sætter i gang.

“Alle symptomer er sundhedstegn i den forstand, at det er tegn fra kroppen, som vi skal lytte til. Tegn på, at kroppen stadig er i live. Der, hvor det begynder at blive farligt, er i virkeligheden, når der ikke er flere tegn. Når kroppen har givet op. Smerter og svære følelser er fortællinger indefra om, hvordan vi egentlig har det - og i sidste ende, hvad det er, vi har brug for."
Mette Steen, Manuvision partner​​
Fra bogen "Når kroppen er i krig​​"

Symptomer på angst